Asennustakuu

Luotettavat takuut materiaaleille ja töille

Olemme toimineet kattoalalla yli 30 vuoden ajan, ja olemme suorittaneet asennustyöt tuhansille kohteille, joten voit olla huoleton asennus- ja materiaalitakuiden osalta. Peltiseppiemme kokemuksen kautta tuoma varmuus ja tapa suorittaa töitä on takeena sille, että työn jälki on laadukasta. Myönnämme suorittamillemme asennustöille takuun työmaakohtaisesti.

Annamme asentamillemme tuotteille työtakuun, sekä materiaaleille tuotekohtaisen valmistajan takuun.

  • Takuuaikana vesikouruille, lumiesteille ja muille tuotteille on suoritettava asianmukaiset vuosittaishuollot. Vuosittaishuoltojen avulla saavutat pidemmän käyttöiän koko kattoratkaisusi osalta
  • Lumiesteiden käyttötarkoitus ei ole pidätellä jättimäisiä massoja katolla, joten talviaikana katon lumenpudotustyöt on hoidettava asianmukaisesti. Takuumme eivät kata lumi- ja jäämassojen aiheuttamia vahinkoja. Katon lumenpudotustyöt kannattaa aina hoitaa ammattilaisen voimin, jolloin katemateriaali ei pääse vahingoittumaan ja tarvittava tietotaito työskentelyyn on entuudestaan hallussa. Pyydä tarjous lumenpudotus- ja kunnossapitotöistä meiltä.
  • Valmistajan myöntämät peltikattojen tekniset takuut ovat maksimissaan 50 vuotta. Kysy lisätietoja kattomestareiltamme.
  • Valmistajan myöntämät peltikattojen pinnoitustakuut ovat maksimissaan 20 vuotta. Kysy lisätietoja kattomestareiltamme.

P.S. Lumiesteiden käyttötarkoitus ei ole pidätellä jättimäisiä määriä lumi- ja jäämassoja katolla. Mikäli asianmukaisia toimenpiteitä ei suoriteta erittäin runsaslumisina talvina, niin on mahdollista, että lumiesteet vääntyvät ja vahingoittavat kattoa.